Bejelentkezés
PARTIFOTOSOK.HU

PARTI
FOTÓSOK

party

Info

PARTIFOTOSOK.HU
/hirek

PARTIFOTOSOK.HU - Híreink

Partifotó, partifotózás, események, buliképek minden mennyiségben! A partifotosok.hu csoportja a diszkókkal, fotósokkal és hirdetőkkel együttműködve, emelt szintű felületet hoz létre, és folyamatosan fejleszti a szolgáltatásokat, azért, hogy a partifotózással kapcsolatos piaci szegmenst professzionális szinten elláthassa.

Legújabb twittek

@brigus98 jaj :D sorry néézd el,butus vagyok xD BalatonFoldvaron van egy olyan resz ahol vannak ilyen gép játékok a… https://t.co/VgUioRBWBB

Ezdejolesz:) @akvariumklub @akvariumklub #sun&soda #melodic#music#dj#party#saturdaynight #dj#budapest#sun#soda… https://t.co/mCIzaIn0DG

@soccachips @ITMjuanlespins hum Kémia party 🍾🎉

Soho Party - Baby nem kell más https://t.co/gnNDLvDHHA @YouTube által

Soho Party - Dilis a lány https://t.co/H55mG8F9yK @YouTube által

@freehawrites 💃💃💃💃💃💃party ki tyari kr

RT @TheEgoTrippers_: Pedialyte keg party

#music #royaltyfree Kizomba Party - EZMEDIART- IT'S EASY! https://t.co/rvy9rqzsbj

RT @TheEgoTrippers_: Pedialyte keg party

@Ingrtan Next year ott tali! Voltam sokat ott amúgy idén is. De mindenképp a két bites party játékok hangulatba va… https://t.co/FBmDyYG9uO

RT @TheEgoTrippers_: Pedialyte keg party

Kukucs!🧐 Na mi erkezett meg kisse kalandosan? Atomjaira szedett kertibutorom 😂 Kezdodhet az osszeszerelo party. Ma… https://t.co/KnZrOuRhBj

@unconsciouswamp Na te ne szólj bele ebbe, te party animal!

Budafest 2019 dates 1 - 2 - 3 September...#london #festival #instadj #electronicdancemusic #party #neverstop… https://t.co/3jBoONHh1p

Just loved "2019.07.06. - Beach Party Sátor, Gergelyiugornya - Saturday" by Dj Szecsei on @mixcloud https://t.co/2xfwKmoda8

KÁSZONALTÍZ – 24. MINIMUM PARTY https://t.co/b2pesPbe1A https://t.co/8Cte7gF8cP

@Kefera @la44_larissa @NerdCuriosa A Kélover Party?

Pét-Nat Week party bottles check https://t.co/kUzHtJBZXL

Fél nap alatt úgy rendbetettem a medencét, hogy délután már megy a gyerekeknek a buli a haverokkal :) #megyeznekem

Fluorék ezzel egyszerre szeretnék üdvözölni a fesztivál közönségét és fehérvári barátaikat is. #szekesfehervar… https://t.co/cSPG6LQcmg

Ennél rosszabbul is végződhetett volna az a bizonyos buli. https://t.co/NhfB6aRln3 https://t.co/Adq3jRymbk

@balazsjbr És vmi konkrét koncertre vagy csak a buli kedvéért?

@szamocalelku Buli közben kell folyamatosan hidratálni mert másnap a víz olyan mintha savat innál

ma este FEKETE ZAJ-beharangozó ingyenes szabadtéri buli a mexikói DESCARTES A KANT noise-punk-kabaré trupp STEVE AL… https://t.co/HkKEe3c5yj

Újabb rekord az EFOTT életében https://t.co/w4EHwqrQDN

Idén is várja az önkénteseket a Sziget https://t.co/Mj6bT1CnAx

Félidőhöz érkezett az EFOTT https://t.co/QXBQsFIVgI

@AtkaTwo Nagy buli volt, a klingonok leamortizálták a bárt, de tudod, harmad(hó)napra feltámadunk!

RT @luyanda_duma6: @Buli_Tbnd @sahsandile 😂😂😂😂😂 naphuzani?

@Buli_Tbnd @sahsandile 😂😂😂😂😂 naphuzani?

Olyan jót játszottak a gyerekek a barátaikkal egy olyan parkba, ahová csak ritkán járunk, hogy tisztára irigylem ők… https://t.co/e45HBUlVXv

Csutortokon volt az utolso vizsgam, azota minden nap buli volt, most meg itthon fozom a levest holnapra. Gyorsan jon ez az öregedés dolog.

Iszonyat buli volt! https://t.co/lflosB2DsL

@CsVitya Minden nap buli van!

tegnap csárdást jártam a naplementében majd eljutottunk a titkos buli helyszinre efotton amit csak hajnali egykor nyitnak ki

de imádtam ezt a hétvégét😍 buli, buli, járkálás, minden, ami kell. és barátnőm is ott volt velünk, aminek külön örültem☺️ sok ilyet még!

Kipihentem a szabadegyetemet, tegnap lett vége délben aztán még egy buli volt estig, aztán elaludtam eddig

Keresés
partifotosok.hu logó
megosztás facebook-al megosztás google+ -al BEJELENTKEZÉS

HÍREK

2010.12.19. vasárnap
Klubok adatlapjai
Klubok listája és adatlapjai mostantól megtekinthetőek. A partifotó, galéria és galériák oldalról a klubok nevei visszahivatkoznak a klub adatlapjára.
2010.11.23. kedd
Új ikonok a Fotó tallózó oldalon
A fotó tallózása oldal új ikonokkal áttekinthetőbbé és egyszerűbbé vált.
2010.11.08. hétfő
Plakát (flyer) reklámok
Az aktuális oldalra bekerült a buliajánló, így gyorsan értesülhetsz a közeljövőben várható bulikról.
2010.10.11. hétfő
Flyerek, Galériák, VIP
A beküldött flyerek száma növekedett, így a régi időrendben való megjelenítés nem volt előnyös. Mostantól rátolásos módon jelennek meg a plakátok. A VIP flyerek 60% nagyobb eséllyel láthatóak az oldalakon. A galériák mostantól nem sorolódnak előre, hanem színekkel jelezzük, ha kiemelt galériáról van szó.
2010.10.20. szerda
Nagyobb közösségi oldal megosztási lehetőség
A jobb felső sarokba bekerült a Facebook, Twitter és IWIW megosztások lehetősége. A megosztást mind regisztrált tagok és a látogatók is használhatják. Facebook és IWIW közösségi oldalakon a képeket is ezentúl meg fogjátok tudni osztani.
2010.09.12. vasárnap
Letisztultabb kezelő felület
További navigáló gombok érhetők el a képek nézegetése közben, az egyszerűbb használat érdekében. A galériák fejlécet kaptak, ahol olvasható a képekre érkezett szavazatok mennyisége és átlaga.
2010.08.10. kedd
Új statisztikai, gyorsító és URL rendszer
A szavazási és látogatói naplózások optimalizálása következtében a portál egyes funkció 100x gyorsabbak lesznek a közeljövőben. A fejlesztés azért volt szükséges, mert a felhasználói tevékenységekről több információ kerül megosztásra. Így hamarosan a galéria értékeléseket, a felhasználók érdeklődési körének megfelelő képeket átláthatóbb módon böngészhetitek.
2010.07.10. szombat
Új szerverre költöztünk
Új szerverre költözött a partifotosok.hu. Mostantól saját host-on, más honlapok terheltségétől függetlenül fog üzemel a portál. A felhasználók ebből gyorsabb működét és megbízhatóságot fognak tapasztalni. A rendelkezésre álló tárterület is nagyságrendekkel nőtt, az eddigi 400 galéria kapacitás, 6.000 galériának elegendő helyet fog adni.
2010.04.10. szombat
Új közösségi funkciók
Mostantól a regisztrált felhasználók csatlakozhatnak a partifotosok.hu facebook-os rajongói oldalhoz. A portálon lévő képek megoszthatóak a facebook adatlapodon!
2010.02.05. péntek
Egy éves a portál
Egy éves lett a partifotosok.hu portál. Kezdetben egy fotóssal és két hellyel keződött a fotózás, idő közben már 35 helyről 10 fotós munkáját tekinthettük meg. A portál alapításánál is a fő cél a minőségi fotók biztosítása volt, a cél továbbiakban is megmarad csak sokkal nagyobb galéria szám lesz várható. A portált több tízezer látogató és visszatérő tag tekintette meg, ami hónapról-hónapra jelentős mértékben növekszik. A szórakozóhelyek és a szórakozni vágyok közös megelégedésére szolgál a portálunk, ami fokozatosan fejlődik és szépül.
2010.01.27. (szerda)
Új inditólap és újabb funkciók
A megújult nyitóoldal újabb funkciókat tartalmaz. A nemrég bevezetett kép-szavazó rendszert kiegészítve a legnézettebb és a legekedveltebb képek is megtekinthetők lesznek. A honlapon lévő tevéknységeket kredítekkel díjazzuk. A felhalmozott krediteken extra szolgáltatásokat vehetsz igénybe. Mostantól szavazásért cserébe a kedvenc képed ÓRIÁS méretben töltheted le. Hivasd elő, nyomtasd ki, avagy tedd fel a netre kedcenc képeid!
2009.12.15. (kedd)
Karácsonyi, Újévi üdvözlet
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új évet Kíván a partifotosok.hu Team
Partifotosok.hu háttérkép letöltése.
2009.11.04. (szerda)
Új szórakozóhelyek, és első média partnereink
A siófoki Flört diszkó első ízben került a portálra egy kicsit megkésve, de nem későn a régebbi galériák között látható. A galériát Juhász Gábor készítette. Egy új szórakozóhely a siófoki Moonlight Disco galériái is megtekinthetők a portálon.
A portál színesebb, tartalmasabb működéséhez folyamatosan keressük a média partnereineket. Az erotikus képsarok, letölthető mixek és hamarosan a zenei világ híreiből is betekintést kaphatnak a látogatóink.
Új médiapartnereinket köszöntjük!
2009.10.10. (szombat)
Még több galéria
A megszokottnál több galériát sikerült fotósainknak produkálnia, sőt a Zalai Hírlap megbízott partifotósa Horváth Gábor (Zsiri) Atlantis-os galériájával együtt közel tíz galéria került a portálra. Meglátogattuk a tapolcai Dream Team Cafe étterem és diszkót is, ami azért volt érdekes, mert az első Veszprém megyei partifotosok galériáról van szó. Kiterjesztettük a fotósaink keresését. Eddig csak Zala megyéből kerestünk fotóst. Mostantól az ország bármely területéről várjuk a lelkes fiatalokat. A fotózáshoz négy feltétel szükséges: Felszerelés megléte (tükörreflexes váz, fényerős f2.8 optika, külső vaku), diszkó fények imádata, megbízhatóság és rendszeres pontos képleadás. A partifotosok.hu eddig 6 fotós munkáját hangolta össze. Hamarosan újabb lelkes jelentkezőkkel bővül kis csapatunk.
2009.10.02. (péntek)
Új helyszín
A zalaegerszegi Club Atlantis diszkó jóvóltából újabb folyamatos partikép-galériák kerülnek a portálra. A fotózások várhatóan szerdai és pénteki napokon fognak történni.
2009.09.26. (szombat)
Partifotosok.hu az iWiW-en
Növekvő látogatói táborunk láttán érdemesnek találtuk a portált, hogy még ismertebbé váljon. Az iWiW egy jó lehetőség arra, hogy még közelebb hozzuk a téma rajongótáborát és a partifotosok.hu portált, sőt új tagok is ránktalálhatnak onnan.
Létrehoztuk a iWiW - partifotósok klubot! Gyere és csatlakozz a klubhoz!
2009.09.19. (szombat)
Partifotósok helyszíni fotózás, új fotós, új helyszín
Új fotóst köszönthetünk a partifotosok.hu csapatban. Gazda Kornél a Vonyarcvashegyi Magyar Tenger diszkó rezidens partifotósaként sajátíthatta el a műfajt. A nagykanizsai Cola Classic Club partifotó bemutatója első ízben került a portálra. A többi képet a szórakozóhely weboldalán a www.c1.hu tekinthetitek meg.
2009.09.12. (szombat)
Új helyszín referencia és partifotós galériája
Juhász Gábor fonyódi fotós a partifotosok.hu részére elérhetővé tette a siófoki Retro Club Fáraó szórakozóhely partiképeit. A partiképek mellett a szórakozóhely referencia galériája is felkerült a diszkó bemutató oldalra.
2009.08.08. (szombat)
Partifotósok helyszíni fotózás, új fotós, szépségverseny és strandparti
Új fotóst köszönthetünk a partifotosok.hu csapatban. Juhász Gábor siófoki Beach Party Cafe és Coke Club szórakozóhelyről küldött be galériákat. A galériák között a Miss Bikini Hungary 2009-nek a Beach Party Cafe biztosította a helyet. Ahogy régebben is, a balatonmáriai Black Magic Disco és Delta Retro Music Factory bulijait is megörökítettük. A partifotosok.hu elkészítette a Delta Retro Music Factory és a Black Magic diszkók referencia galériáit is, amik épület-, éjszakai és partifotókat tartalmaznak vegyesen.
2009.08.01. (szombat)
Partifotósok helyszíni fotózás, Lesbi show
Hétvégén fotósaink a Somogy megyei Black Magic Disco-ba (Balatonmária) és Delta Retro Music Factory-ba (Balatonmária), a Zala megyei Ibiza Disco Club-ba (Zalaszentgrót) és a zalaegerzsegi Studio Garden-be látogattak el. Első alkalommal kerül a portálra felnőtt tartalom, amit a Balatonmáriai Black Magic Disco-ban örökíthettünk meg. A Lesbi-showban a gyönyörű Lora Croft és Nikky Rider lélegzetelállító produkciót mutatott be, amit a diszkó vendégei észrevehetően nagy örömmel fogadtak.
2009.07.30. (csütörtök)
Egyre több a látogató
Egyre több érdeklődő regisztrál az oldalon, a helyek bővülésével sokakat megfogott az oldal és visszatérnek.
2009.07.25. (szombat)
Partifotósok helyszíni fotózás, új fotós
Horváth Gábor Zsiri a Zalai Hírlap partifotósának a bemutatkozója után most három galériával lepte meg a partifotosok.hu-t. Így hétvégén már három fotóssal a partifotosok.hu az alábbi helyeken járt:
Black Magic Disco (Somogy, Balatonmáriafürdő), péntek és szombat
Delta Retro Music (Somogy, Balatonmáriafürdő), péntek és szombat
Magyar Tenger (Zala, Vonyarcvashegy), péntek
Ibiza Disco Club (Zala, Zalaszentgrót), szombat
Studio Garden (Zala, Zalaegerszeg), szombat
Aquacity (Zala, Zalaegerszeg/Gébárt), szombat
2009.07.18. (szombat)
Partifotósok helyszíni fotózás, új fotós
Partifotós fotózás
Black Magic Disco (Somogy, Balatonmáriafürdő)
Delta Retro Music (Somogy, Balatonmáriafürdő)
Viviera Beach (Zala, Keszthely)

Új fotóst üdvözölhetünk Németh Balázs személyében. A partiképek új galériával bővülnek Balázsnak köszönhetően, a Viviera Beach szabadtéri szórakozóhely, továbbá nyár végéig a Black Magic Disco pénteki partiképei is megtekinthetővé válnak.
2009.07.15. (szerda)
Partifotósok 'Egy új portál születik'
'Egy új portál születik' szlogennel a www.partifotosok.hu megújult. A honlap kényelmi funkciókkal és hatékony automatizálással lett ellátva. A partifotósok, diszkók kellemes adminisztrációs felületen vihetik fel a nekik szükséges adatokat. Fontosnak tartottuk a látogatók véleményének a kikérését, ezért a portál szavazó rendszerrel lett ellátva, amit időnként megjelenik a látogatók türelmét igénybe véve, de építő jellegű célként. A portál képvédelmi szolgáltatással lett ellátva, ami annyit jelent, hogy a felnőtt tartalmakat kor függvényében moderálja képenként. A jövő generációját, aki amúgy is időnként belopódzik a diszkókba nem célunk kizárni az oldalról, hisz később ők lesznek az aktív látógatóink és a szórakozóhelyek törzsvendégei. Zárószóként pedig szeretnénk köszönetet mondani Bokány Lajosnak, aki az új arculatot kialakításában segített.
Partifotós fotózás A balatomáriai Delta Retro Music Factry szórakozóhely mellett innentől a balatonmáriai Black Magic Disco partigalériái is megtekinthetők lesznek az oldalon.
2009.06.11. (csütörtök)
Partifotós kiállítás
Partifotó kiállítás címmel Rajcsányi Zoltán első önálló kiállítása nyílt meg Zalaegerszegen a Móricz Galériában. A kiállítás 2009.06.02-ig tekinthető meg. A kiállítás végén a partifotosok.hu megtekinthetővé teszi a képeket online formában.
2009.05.24. (szombat)
Partifotósok helyszíni fotózás
A balatonmáriafürdői Delta Retro Music Factory szórakozóhely partiképei folyamatosan a partifotosok.hu portálra felkerül.
Csatlakozz a Facebook
rajongói oldalunkhoz!
Csatlakozz a Google+
rajongói oldalunkhoz!
Ötleted van!?
Várjuk üzeneted!
Légy mindig naprakész!
RSS hírfolyamunkkal